Lezing voor verloskundigen

Haarlem

In twee uur tijd praat ik je bij over de oorzaken van postpartum depressie. Jaren lang werd er gedacht dat het alleen aan zwakke vrouwen en vage hormonen lag. Welke en waar gelokaliseerd en hoe dat dan precies werkt, bleef een vraagteken-gebied.

Oorzaken, oplossingen, voorlichting van postpartum depressie

Zijn er meerdere oorzaken aan te wijzen? Hoe signaleer je al vroegtijdig in de praktijk waar problemen vandaan kunnen komen? En heel belangrijk, wat kun je voor voorlichting geven tijdens de consulten. Dit is een andere kijk dan de huidige gangbare. Met een pilletje en een goed gesprek gaan de jonge moeder er ook niet vanaf komen.

Eerder is er in deze hectische maatschappij een verdubbeling van postpartum klachten te signaleren. We moeten met ons allen de schouders er onderzetten jonge gezinnen zoveel mogelijk te behoeden voor problemen rondom de postnatale depressie. Voorlichting is een essentieel onderdeel. Hoe, daar gaat deze lezing over. Vind je het interessant en wil je er meer over weten, meld je dan nu aan!

Inclusief een kopje koffie of thee kost deze lezing je €20.00 (excl BTW). Na afloop krijg je een hand-out over deze avond.

Laat ons u terug bellen

Haarlem
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuw boek!

Psst, ik ben zwanger! staat boordevol tips, informatie en recepten over hoe je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid optimaliseert, zodat jij die leuke, spontane en opgewekte vrouw blijft die je nu bent en je straks voluit kan genieten van je baby, je partner en… van jezelf!