Workshop: oorzaak van postnatale depressie in de bijnieren.

Haarlem
Ben je klaar met anti-depressiva? Hoe vaak per week wil jij je kind achter het behang plakken? Jij wilt van je postnatale depressie af. Het is nu mooi genoeg geweest. Wat moet je doen om een begin hiermee te maken? Tijdens de workshop over de oorzaak van postnatale depressie in de bijnieren vertel ik dat de probleem-veroorzaker een klein orgaantje is dat boven op je nieren zit. Dat zijn je bijnieren. Die bepalen de uitstoot van onder andere adrenaline en cortisol dat stress-hormonen zijn. Adrenaline gebruik je om te vechten, te vluchten of je te haasten, of als je naar een spannende film zit te kijken. En… om kinderen te baren. Wat kun je er aan doen om weer beter te worden? In de online workshop vertel ik je wat en hoe. Waar zit jij nog meer mee? Hoe kan ik jou helpen? Als je doet wat je deed, zal je blijven houden wat je al hebt. Het is nu tijd voor verandering, schrijf je in voor de online workshop!
Workshop
Ik heb een onweerstaanbaar aanbod: ik geef een online-introductie workshop voor slechts €10. Dan ga ik je vertellen hoe je weer bij dat geluksgevoel kan komen. Je mag natuurlijk gratis iemand mee laten kijken! Er is plaats voor slechts 10 deelneemsters. In een kleine groep kun je makkelijker vragen stellen zonder vrees. Domme vragen bestaan niet, dus stel ze. Maak vooraf een lijstje met alle vragen die je graag wilt stellen. Na de workshop weet je:
  • Wat de oorzaak is van postnatale depressie
  • Hoe je er weer vanaf komt
  • Wat de invloed van je bijnieren op postnatale depressie is
  • Heb je nog meer kennis over de werking van je lichaam
  • Wat de 5 stappen zijn die je moet gaan ondernemen om je weer fit, vitaal en gelukkig te voelen.
  • Voor wie: vrouwen met een postnatale vermoeidheid of depressie.
Stuur mij een mailtje als je mee wilt doen! Je krijgt dan een link voor het webinar. mariette@overwinpostnataledepressie.nl

Laat ons u terug bellen

Haarlem
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuw boek!

Psst, ik ben zwanger! staat boordevol tips, informatie en recepten over hoe je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid optimaliseert, zodat jij die leuke, spontane en opgewekte vrouw blijft die je nu bent en je straks voluit kan genieten van je baby, je partner en… van jezelf!