postnatale depressie

Een gelukkig nieuwjaar zonder postnatale depressie!

“Dat wordt niets voor mij”, hoor ik je denken. “Die wens is wel heel ver weg voor mij. Hoe kom ik aan een gelukkig nieuwjaar zonder postnatale depressie?” Je voelt je depressief, terwijl je na al die feestdagen juist gezelligheid om je heen hebt gehad en iedereen z’n best heeft gedaan het zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

Na een paar glazen champagne en een oliebol of appelflap verderop, ga je toch met volle moed weer het nieuwe jaar in. Alleen als je weer wakker wordt op 1 januari denk je: waar waren we gebleven? Hoe kom ik van die postnatale depressie af dit jaar, hoe pak ik dit aan? Je kan amper je bed uit komen, maar het moet toch. Je kind kan je toch geen glas champagne voorschotelen?

Ook voor jou een gelukkig nieuwjaar zonder postnatale depressie.

Vol goede moed start je aan 2020. Je wilt niet liever dan een goede moeder van je kindje zijn en liefdevol naar je echtgenoot. Waar is de liefde voor jezelf gebleven? Het lijkt wel of jij en jezelf twee draken zijn geworden die lijnrecht tegenover elkaar staan. Je moet weer vriendjes met jezelf worden. Alleen door een goed gesprek met bij de psycholoog en met een pilletje kom je helaas niet van deze depressie af. De oorzaak zit dieper in je lichaam. Want ik ga ervan uit dat het een lichamelijk probleem is en niet een psychische.

Hoe kom ik dit jaar van die postpartum depressie af?

Wil je graag weten hoe je ervan af komt? Kom dan naar de informatie-middag waarin je in een korte workshop hoort hoe je er aan gekomen bent, om vervolgens een begin te kunnen maken om er weer op een natuurljke manier vanaf te komen. Regelmatig hou ik lezingen en workshops om jonge moeders met een postnatale depressie weer fit, vrolijk en gelukkig door het leven te laten stappen. Ben je geïnteresseerd hoe dit om een natuurlijke manier kan, zonder pilletjes en ingewikkelde gesprekken? Schrijf je nu in voor de eerstvolgende workshop. https://overwinpostnataledepressie.nl/agenda.nl Je mag gratis iemand meenemen. Begin je jaar goed: een gelukkig jaar zonder postnatale depressie.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuw boek!

Psst, ik ben zwanger! staat boordevol tips, informatie en recepten over hoe je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid optimaliseert, zodat jij die leuke, spontane en opgewekte vrouw blijft die je nu bent en je straks voluit kan genieten van je baby, je partner en… van jezelf!