overwin postnatale depressie

Herken je deze postnataal depressieve klachten?

Je hebt je zo verheugd op jullie baby’tje en opeens spat de droom uit elkaar, want je bent moe en geprikkeld en buitengewoon chagrijnig. Je herkent jezelf helemaal niet meer. En je hebt zeker niet het plezier dat je met je baby en je partner zou willen. Laat staan met jezelf. In dit gratis e-book met 10 gouden tips bij postnatale depressie lees je over wat je er aan kan doen.

 

Het ging niet vanzelf over.

Herken je dit? Ik deed alsof er niets aan de hand was. Het ging wel vanzelf weer over. Zoals zoveel vanzelf weer overgaat. Maar dag in, dag uit voelde ik me onbegrepener, ik kon mijn bed bijna niet meer uitkomen en ik wist niet waar ik moest beginnen om dit patroon te doorbreken.

Dat duurde bij elkaar wel acht jaar. Dit ondanks alle goedbedoelde therapieën van gynaecologen, een Riagg psychiater en alternatieve genezers. Allemaal met goed bedoelde gesprekken en pilletjes en poedertjes die ik braaf had ingenomen. Ik ging zelf aan de slag, ik ging studeren wat er allemaal was misgegaan. Vooral op het lichamelijke vlak.

Nu deel ik mijn gratis gouden tips van mijn beter-worden met jou. Ik deel de zaken die ik heb veranderd toen ik na jaren besloot dat het anders moest als ik echt beter wilde worden. Wil je dat ook weten? Droom je ook van om weer gezellig en vitaal te zijn?  

 

                Download dan nu hieronder het gratis e-book en wordt ook weer vrolijk.

 

 

 

Mijn gratis 10 tips om van een postnatale depressieve moeder naar een vrolijke en fitte moeder te groeien.

Mijn eerste jaren zagen er uit als een zwarte diepe vulkaankrater waarin ik gevallen was. Pas na acht jaar trad er verbetering in. Die tijd ga ik jou besparen. Meld je nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail voor een stralende versie van jou zelf.

Je ontvangt dan ook direct mijn gratis e-book met 10 gouden tips bij postnatale depressie voor een fit, vitaal en gelukkig leven.