helpt osteopathie bij huilbaby's

Helpt osteopathie bij huilbaby’s en postpartum depressie?

Geloof me: als jij een zware bevalling hebt gehad dan heeft jouw baby het ook zwaar gehad. Dat uit zich vaak als huilbaby. Helpt een behandeling bij een osteopaat? Jazeker! Maar ik zie te weinig verwijzingen voor osteopathie (zoals methode F. de Bakker) door reguliere instanties. Osteopaten zijn goed opgeleid om problemen na de bevalling te behandelen. Hoe eerder een baby geholpen wordt, des te beter. Als het al niet goed met JOU gaat, wil je er geen huilbaby bij hebben. Dat wordt geen match om maar even zo te zeggen. Later in de tijd, gedurende de ontwikkeling van het kind of op school vormen zich problemen die hieraan te herleiden kunnen zijn. Wil je je baby laten behandelen bij een goede collega-osteopaat die zich ook in baby’s heeft gespecialiseerd, dan help ik je graag op weg.

Osteopathie bij postnatale of postpartum depressie helpt!

En nu JIJ nog. Goed nieuws: een deel van jouw depressie kan deels door osteopatische behandelingen opgelost worden. Maar dan ben je er nog niet. Ik spreek uit ruime ervaring. Acht jaar lang heb ik gezocht naar de oorzaak. En niet gevonden. Pas recent ben ik achter de andere oorzaak gekomen, ik ga jou die tijd besparen om dit alles in je uppie uit te moeten zoeken hoe je van die baby blues af kan komen. Ik nodig je uit om naar de workshop in Haarlem te komen waarin je gaat leren hoe van die zwarte wolk af te komen en  weer een vitaal, fit en vrolijk leven gaat leven.  

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuw boek!

Psst, ik ben zwanger! staat boordevol tips, informatie en recepten over hoe je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid optimaliseert, zodat jij die leuke, spontane en opgewekte vrouw blijft die je nu bent en je straks voluit kan genieten van je baby, je partner en… van jezelf!