gratis 1-1 Skype- of Zoomsessie bij het vermoeden van postnatale depressie.

Heb jij het vermoeden dat je een postnatale depressie hebt? Zoek je hulp bij postnatale depressie?

Wil je af van dat futloze, uitgeputte en uitzichtloze gevoel vol huilbuien of geheugenproblemen? Wordt je zelf moe van dat langzaam nadenken? Voel je jezelf ingesloten in een wazige cocon en je kan geen opening naar buiten vinden? Hoop je dat je nooit je bed meer hoeft uit te komen om boodschappen te doen en luiers te wisselen? En schaam je je stiekem voor dit gedrag? Misschien heb je een postnatale depressie? En in dat geval wil je er zeker weten vanaf! Boek nu de Skype, Zoom of FaceTime coachingsessie.

 

 

Postnatale depressie test

Laat de postnatale depressie niet erger worden, boek nu de Skype, Zoom of FaceTime coachingsessie.

Loop geen risico dat het erger wordt. Ik was ervan overtuigd dat die postnatale depressie vanzelf weer overging. Volgens de mevrouw van het consultatiebureau zat het allemaal tussen mijn oren. Daarom duurde het zolang voordat ik hulp zocht. Overal ben ik geweest en niemand kon mij helpen. Na acht jaar kwam ik eindelijk bij iemand die mij verder kon helpen en met nog een kleine vier jaar erbij was ik er weer. Is dit een no-go voor jou? Doe dan de gratis postnatale depressie test. Zoek zo snel mogelijk hulp bij postnatale depressie!

 

 

Uitslag postnatale depressie test

Was je geschrokken? Maak dan nu een afspraak voor de gratis één op één Skype- of Zoomsessie van 20 minuten.

 

Wil jij sneller dan acht jaar weer vrolijk, fit en vitaal zijn? Schrijf je dan nu in voor een 1-1 Skype- of Zoomsessie van 20 minuten met minimaal 2 tips en we gaan samen kijken welke weg voor jou gaat werken. We gaan samen met mijn persoonlijke inzet voorkomen dat jij ook zolang moet lijden.

 

Wil je je weer vrij voelen, verwarmd door zonnestralen zowel van binnen als van buiten? Gewoon simpelweg gelukkig zijn met je baby, je partner èn met jezelf? Wil je weer meedoen aan het dagelijks leven vol plezier, lekker fit en vitaal? Wil je weer de oude ik worden?

 

Boek nu de  1-1 Skype of Zoom coachingsessie: dan hoef je geen oppas te regelen en een eind te rijden. Dat scheelt weer. Ik denk met je mee!

Bel mij of app 06-20374100.